Zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin

Show full item record

No preview available
Title: Zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin
Author: Koktavá, Magdaléna
Advisor: Družbíková, Helena
Abstract: Diplomová práce je zaměřena na zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin. V teoretické části je pojednáno o definici senzorické analýzy a jejím vý-znamu. V další části se práce zabývá anatomií smyslových orgánů důležitých pro senzoric-kou analýzu a posledním bodem jsou posuzovatelé a jejich výcvik, ve které jsou podrobně-ji rozebrány typy posuzovatelů a zkoušky používané k jejich výcviku. Praktická část obsa-huje navrhované zkoušky pro testaci chuťového smyslu, čichového smyslu a zkoušky pro testaci zraku, které mohou být využity v laboratorních cvičeních jak v bakalářském, tak i magisterském studijním programu
URI: http://hdl.handle.net/10563/12516
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C 15127


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
koktavá_2010_dp.pdf 936.7Kb PDF View/Open
koktavá_2010_op.doc 39Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account