Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu
Autor: Zgažarová, Marcela
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce uvádí přehled nejdůležitějších cereálií, chemické složení a jejich význam v lidské výživě. Praktická část popisuje stanovení základních chemických charakteristik u vybraných druhů obilovin: stanovení obsahu dusíkatých látek, lepku, vlákniny, tuku a popela.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12663
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14592


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zgažarová_2010_dp.pdf 1.247Mb PDF Zobrazit/otevřít
zgažarová_2010_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zgažarová_2010_op.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet