Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost
Author: Skýpalová, Jana
Advisor: Kramářová, Daniela
Abstract: Diplomová práce byla zaměřena na změny vybraných chemických parametrů rýže v průběhu skladování, v závislosti na různých skladovacích podmínkách. Dalším cílem bylo stanovení stravitelnosti jednotlivých druhů rýže. V této práci je obsažen základní popis rýže jako rostliny a jsou zde zmíněny také faktory ovlivňující pěstování a skladování rýže.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12881
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 15052


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
skýpalová_2010_dp.pdf 2.270Mb PDF View/Open
skýpalová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
skýpalová_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account