Zdravotní rizika alimentárních nákaz

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zdravotní rizika alimentárních nákaz

Show full item record

No preview available
Title: Zdravotní rizika alimentárních nákaz
Author: Hudcová, Kateřina
Advisor: Velichová, Helena
Abstract: Práce je zaměřena na zdravotní rizika alimentárních nákaz. Zabývá se otázkami vzniku infekce, jejího přenosu ze zdroje na vnímavého jedince a faktory, které tento proces ovlivňují. Popsány jsou příznaky onemocnění a principy léčby. V práci jsou uvedeny zásady pro prevenci alimentárních nákaz, která primárně spočívá v dodržování zásad osobní a provozní hygieny. Samostatná kapitola je věnována nákazám s bakteriální etiologií (salmonelózy, kampylobakteriózy a další).
URI: http://hdl.handle.net/10563/12964
Date: 2010-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 14603


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hudcová_2010_bp.pdf 1.505Mb PDF View/Open
hudcová_2010_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open
hudcová_2010_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account