Mlýnské zpracování kukuřice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mlýnské zpracování kukuřice

Show simple item record

dc.contributor.advisor Burešová, Iva
dc.contributor.author Lichnovský, Miroslav
dc.date.accessioned 2010-07-19T22:26:18Z
dc.date.available 2010-07-19T22:26:18Z
dc.date.issued 2010-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/13215
dc.description.abstract Cílem práceje popsat problematiku mlýnského zpracování kukuřice, chemické složení a anatomii kukuřičného zrna. Mlecí proces a jeho nejdůležitější technologické operace. Popis hlavních strojů a zařízen včetně jejich pracovních principů. Technologie odklíčkování v závislosti na požadovaném charakter kukuřičných produktů.Uvedeny jsou důležité technologické operace s popisem strojů a jejich pracovních principů. Princip a druhy extruze s popisem konstrukce extrudéru. cs
dc.format 40 cs
dc.format.extent 1451259 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Kukuřice cs
dc.subject mlecí proces cs
dc.subject odklíčkování cs
dc.subject třídění cs
dc.subject kukuřičná krupice cs
dc.subject extruze cs
dc.subject Maize en
dc.subject Corn en
dc.subject milling process en
dc.subject degremination en
dc.subject sorting en
dc.subject maize grits en
dc.subject extrusion en
dc.title Mlýnské zpracování kukuřice cs
dc.title.alternative Maize milling processing en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hanuštiak, Pavel
dc.date.accepted 2010-06-15
dc.description.abstract-translated The aim of this work is to describe the problems of the corn mill processing, chemical composition and anatomy of maize grain. Milling process and its the most important technological operations. Degermination technology depending on the required character of maize products. Description main machinery equipment, including working principles. Principle and types of extrusion with a description of construction. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15819
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
lichnovský_2010_bp.pdf 1.384Mb PDF View/Open
lichnovský_2010_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open
lichnovský_2010_op.doc 31Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account