Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Hlásná, Milena
dc.date.accessioned 2010-07-20T01:57:06Z
dc.date.available 2010-07-20T01:57:06Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/13610
dc.description.abstract V teoretické části práce je popsáno surovinové složení, výroba mražených smetanových krémů a senzorické vady, které mohou vznikat při výrobě. V experimentální části je popsáno surovinové složení a výroba již konkrétních mra-žených krémů a jak ovlivňuje zpracování a skladování jejich jakost. cs
dc.format 74 s. cs
dc.format.extent 3594614 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mražený smetanový krém cs
dc.subject senzorika cs
dc.subject jakost výrobku cs
dc.subject suroviny cs
dc.subject zpracování cs
dc.subject Ice-cream en
dc.subject senzory en
dc.subject quality product en
dc.subject materials processing en
dc.title Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů cs
dc.title.alternative Effect technology and storge to quality ice cream en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2010-05-31
dc.description.abstract-translated In principles part work is described materials texture, producing Ice - cream and sensory defects, that can be at production. In experimental part is described materials texture and producing already concrete Ice - cream and haw affecting producing and stocking their quality. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 16365
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
hlásná_2010_dp.pdf 3.428Mb PDF View/Open
hlásná_2010_vp.doc 52.5Kb Microsoft Word View/Open
hlásná_2010_op.doc 38Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account