Projekt optimalizace počtu pracovníků ve výrobní buňce výroby autoplášťů ve společnosti Continental Matador Rubber, s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt optimalizace počtu pracovníků ve výrobní buňce výroby autoplášťů ve společnosti Continental Matador Rubber, s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Projekt optimalizace počtu pracovníků ve výrobní buňce výroby autoplášťů ve společnosti Continental Matador Rubber, s.r.o.
Author: Karasová, Katarína
Advisor: Tuček, David
Abstract: Diplomová práce je zaměřena na stanovení optimálního počtu pracovníků ve výrobní buňce výroby autoplášťů ve společnosti Continental Matador Rubber, s.r.o. Členěna je na dvě části: teoretickou a praktickou, skládající se z analýzy a návrhu projektu. Na teoretická východiska navazuje analytická část. Pro analyzování současného stavu na pracovišti konfekce a samotného procesu konfekce sloužil simulační model. Projekt byl vypracován na základě výsledků analýzy. Vybrané 2 varianty řešení byly aplikované na nový layout výrobní buňky a zhodnoceny prostřednictvím simulačního programu Witness z hlediska vytížení pracovníků, využití zařízení, produktivity práce a finančního přínosu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13627
Date: 2010-05-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Discipline: Průmyslové inženýrství
Grade for thesis and defense: A 16497


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
karasová_2010_dp.pdf 4.716Mb PDF View/Open
karasová_2010_vp.pdf 29.63Kb PDF View/Open
karasová_2010_op.pdf 46.35Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account