Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny

Show full item record

No preview available
Title: Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny
Author: Bártková, Monika
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Diplomová práce se zabývá sledováním účinku elektroaktivované vody na ovoce a zeleninu během jejího skladování. V úvodní části jsou shrnuty poznatky o elektoraktivované vodě, senzorické analýze, mikroorganizmech a také o vitaminu C, kdy poznatky jsou využity v praktické části. V praktické části se sleduje úbytek vitaminu C během skladování, kdy jsou každý den odebírány vzorky a také se provede senzorická analýza. Elektroaktivovaná voda je aplikována po každý den skladování. Vzorky jsou uloženy v chladicím boxu. Praktická část přináší nové poznatky a následná doporučení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14811
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav chemie
Discipline: Řízení technologických rizik
Grade for thesis and defense: B 22324


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
bártková_2011_dp.pdf 3.430Mb PDF View/Open
bártková_2011_vp.pdf 60.74Kb PDF View/Open
bártková_2011_op.pdf 64.74Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account