Alimentární nemoci u dětí

DSpace Repository

Language: English čeština 

Alimentární nemoci u dětí

Show simple item record

dc.contributor.advisor Ivanová, Anna
dc.contributor.author Frolková, Helena
dc.date.accessioned 2012-03-09T02:28:45Z
dc.date.available 2012-03-09T02:28:45Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/14892
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá výskytem alimentárních nemocí u dětí a jejich prevencí. V první části práce je uvedeno co to jsou alimentární nemoci a jak se rozdělují. Další část práce je zaměřena přímo na bakterie, které způsobují alimentární nemoci u dětí. Je zde popsáno jejich taxonomické zařazení, biochemická aktivita, patogenita, výskyt v potravinách, epidemiologie a prevence k omezení nemocí způsobených těmito bakteriemi. cs
dc.format 51 s. (67 528 znaků) cs
dc.format.extent 1326402 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject alimentární infekce cs
dc.subject alimentární intoxikace cs
dc.subject alimentární otravy cs
dc.subject patogenita cs
dc.subject epidemiologie cs
dc.subject infekční dávka cs
dc.subject alimentary infection en
dc.subject alimentary intoxication en
dc.subject alimentary poisoning en
dc.subject pathogenicity en
dc.subject epidemiology en
dc.subject infectious dose en
dc.title Alimentární nemoci u dětí cs
dc.title.alternative Alimentary children diseases en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Janoušková, Martina
dc.date.accepted 2011-06-14
dc.description.abstract-translated The bachelor work deals with an occurrence of alimentary illnesses and their prevention in childhood. This work explains the alimentary illnesses are and their subdividing. The futher part of the work is focused to germs. The germs cause the children alimentary illnesses. This part contains the taxonomic classification of these germs, their biochemical activity, pathogenicity, occurrence in foodstuffs, epidemiology and prevention. The prevention is important to avoid illnesses which are caused by these germs. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22705
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
frolková_2011_bp.pdf 1.264Mb PDF View/Open
frolková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
frolková_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account