Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR

DSpace Repository

Language: English čeština 

Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR

Show full item record

No preview available
Title: Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR
Author: Mikšík, Roman
Advisor: Kuřitka, Ivo
Abstract: Tato bakalářská práce shrnuje dostupné informace o esenciálních mastných kyselinách a zabývá se charakteristikou, názvoslovím, vlastnostmi i souvisejícími aspekty s výskytem takto specifických mastných kyselin. Dále se věnuje potravinám a potravním doplňkům, se zaměřením na vysoký obsah esenciálních mastných kyselin, které jsou významným fakto-rem ovlivňujícím lidské zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15167
Date: 2011-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 20549


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
mikšík_2011_bp.pdf 1.426Mb PDF View/Open
mikšík_2011_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
mikšík_2011_op.zip 69.19Kb Unknown View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account