Charakteristika vybraných hydrokoloidů využitelných v mléčných výrobcích

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Charakteristika vybraných hydrokoloidů využitelných v mléčných výrobcích

Show full item record

No preview available
Title: Charakteristika vybraných hydrokoloidů využitelných v mléčných výrobcích
Author: Procházková, Alena
Advisor: Buňka, František
Abstract: Tato práce se zabývá vybranými hydrokoloidy, arabskou gumou, karagenanem a xanthanem, hydrofilními polymery, které mohou být rostlinného, živočišného, mikrobiálního, či syntetického původu. Hydrokoloidy se používají v mlékárenském průmyslu. U každého jednotlivého hydrokoloidu je popsána jejich výroba, chemická struktura a vlastnosti při použití v potravinách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15222
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 22715


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
procházková_2011_bp.pdf 1.649Mb PDF View/Open
procházková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
procházková_2011_op.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account