Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády

Show full item record

No preview available
Title: Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády
Author: Beňadiková, Alena
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem bakalářské práce je shrnutí poznatků o kakaových bobech a kakaovníku. Obsahem práce je popis kakaovníku jako plodiny, jeho pěstování, druhy kakaovníku. Dále pak zpracování kakaových bobů a jejich chemické složení. Hlavní důraz je kladen na popis jednotlivých složek a jejich význam pro výrobu čokolády se zaměřením na kakaové máslo a aromatické látky vzniklé při pražení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15371
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 20555


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
beňadiková_2011_bp.pdf 4.258Mb PDF View/Open
beňadiková_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
beňadiková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account