Výživa dětí od narození do jednoho roku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výživa dětí od narození do jednoho roku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Lukášová, Eva
dc.date.accessioned 2012-03-09T09:19:52Z
dc.date.available 2012-03-09T09:19:52Z
dc.date.issued 2011-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15468
dc.description.abstract Práce je zaměřena na výživu dětí od narození do jednoho roku. Zabývá se výživovými a nutričními požadavky pro tuto fyziologickou skupinu. Charakterizuje způsoby mléčné výživy i postupné zavádění jednotlivých druhů potravin do jídelníčku kojenců. V závěru práce jsou popsány druhy a projevy potravinových alergií, které se mohou projevit už v tomto věku. cs
dc.format 74 cs
dc.format.extent 3197578 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject výživa cs
dc.subject kojenec cs
dc.subject mateřské mléko cs
dc.subject kojenecká výživa cs
dc.subject příkrm cs
dc.subject alergie cs
dc.subject nutrition en
dc.subject infant en
dc.subject breast milk en
dc.subject infant formula en
dc.subject complementary food en
dc.subject allergies en
dc.title Výživa dětí od narození do jednoho roku cs
dc.title.alternative Nutrition of Children from Birth to One Year of Age en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2011-06-20
dc.description.abstract-translated The work is focused on nutrition of children from birth to one year. It deals with the dietary and nutritional requirements for this physiological group. Characterize the manner of milk re-living the gradual introduction of foods into the diet of infants. In conclusion, powder-tion describes the types and symptoms of food allergies, which can occur already at that age. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21895
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
lukášová_2011_bp.pdf 3.049Mb PDF View/Open
lukášová_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
lukášová_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account