Organoleptická stabilita piva

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Organoleptická stabilita piva

Show full item record

No preview available
Title: Organoleptická stabilita piva
Author: Balgová, Adéla
Advisor: Rouchal, Michal
Abstract: Předložená bakalářská práce popisuje historii piva v Českých zemích od starověku až po současnost. Charakterizovány jsou suroviny používané při výrobě piva a technologický postup vedoucí k finálnímu produktu. Dále jsou uvedeny nejvýznamnější skupiny senzoricky aktivních látek piva a vybrané chemické reakce, k nimž dochází během stárnutí piva. V poslední části práce jsou popsány možnosti zvyšování senzorické stability piva.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15487
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 22747


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
balgová_2011_bp.pdf 2.521Mb PDF View/Open
balgová_2011_vp.doc 101Kb Microsoft Word View/Open
balgová_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account