Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.

Show full item record

No preview available
Title: Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.
Author: Rybová, Hana
Advisor: Brachtl, Václav
Abstract: Bakalářská práce se zabývá principy přestupu tepla při pečení, historií pekárenství v České republice, tak i ve světě. Součástí bakalářské práce je i pekárenská technologie, která je vylíčena podrobněji. V závěru bakalářské práce jsou popsány jednotlivé moderní periodické a kontinuální pece.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16551
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 22694


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
rybová_2011_bp.pdf 3.260Mb PDF View/Open
rybová_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
rybová_2011_op.zip 67.64Kb Unknown View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account