Praktické stanovení hořkých látek v pivu a jejich kolísání během výroby

DSpace Repository

Language: English čeština 

Praktické stanovení hořkých látek v pivu a jejich kolísání během výroby

Show full item record

No preview available
Title: Praktické stanovení hořkých látek v pivu a jejich kolísání během výroby
Author: Vasilová, Světlana
Advisor: Gálová, Jitka
Abstract: Cílem diplomové práce bylo vypracovat literární rešerši, která stručně nastiňuje historii pivovarství, popisuje suroviny potřebné k výrobě piva a to vodu, slad a chmel, a zmiňuje výrobu piva samotnou. Praktická část je zaměřena na stanovení celkové hořkosti piva a sledování úbytku hořkých látek během výroby od mladiny až po finální výrobek, kterým je filtrované pivo.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16564
Date: 2011-05-18
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 20548


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vasilová_2011_dp.pdf 4.886Mb PDF View/Open
vasilová_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
vasilová_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account