Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin

Show full item record

No preview available
Title: Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin
Author: Pekníková, Martina
Advisor: Dvořáková, Monika
Abstract: Bakalářská práce se zabývá účinkem mikrovlnného záření na jakost potravin. Popisuje charakteristiku a základní principy mikrovlnné trouby. Mikrovlnná trouba má své klady i zápory, které je nutno respektovat. Práce se zabývá přehledem vědeckých poznatků, které prozrazují, že mikrovlny působí na každou potravinu jiným způsobem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16806
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: E 22765


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pekníková_2011_bp.pdf 1.456Mb PDF View/Open
pekníková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
pekníková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account