Návrh metodiky čerpání a vyúčtování finanční podpory z OP přeshraniční spolupráce pro Technologické inovační centrum s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Návrh metodiky čerpání a vyúčtování finanční podpory z OP přeshraniční spolupráce pro Technologické inovační centrum s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Návrh metodiky čerpání a vyúčtování finanční podpory z OP přeshraniční spolupráce pro Technologické inovační centrum s.r.o.
Author: Bača, Milan
Advisor: Polášková, Lucie
Abstract: Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku, jak čerpat finanční podporu z Operačního programu přeshraniční spolupráce 2007 - 2013 Slovenská republika - Česká republika a také jejího vyúčtování. Práce je rozdělena na dvě části, první část teoretická se zabývá regionální politikou, konkretizuje její cíle, dále definuje fondy Evropské unie a ukazuje jejich dělení, v posledním bodu je blíže přiblížen Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika - Česká republika. V analytické části jsou informace o Technologickém inovačním centru s.r.o., dále je práce zaměřena na zpracování manuálu, který stručně vystihuje celý proces řízení projektu. Příručka je navrhnuta tak, aby ukázala TIC, čím jako jeden z českých partnerů musí projít v tomto projektovém procesu. V této práci jsem navrhnul, jak zachytit příslušné operace v účetnictví, týkající se této problematiky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16929
Date: 2011-04-29
Availability: Bez omezení
Department: Vyšší odborná škola ekonomická
Discipline: Finanční řízení podniku
Grade for thesis and defense: C 20948


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
bača_2011_bp.pdf 571.5Kb PDF View/Open
bača_2011_vp.pdf 789.4Kb PDF View/Open
bača_2011_op.pdf 624.6Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account