Chemické látky v hluchavkovitých rostlinách

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Chemické látky v hluchavkovitých rostlinách

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar cs
dc.contributor.author Kožehubová, Lucie cs
dc.date.accessioned 2010-07-13T23:05:09Z
dc.date.available 2010-07-13T23:05:09Z
dc.date.issued 2006-05-31 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/1704
dc.description.abstract Cílem práce bylo sledovat současné poznatky o výskytu biologicky aktivních látek v hluchavkovitých rostlinách. Konkrétně byly zvoleny tyto rostliny: dobromysl, levandule, meduňka, rozmarýn. Literární rešerže byla doplněna o možnosti konkrétního využití biologicky aktivních látek těchto rostlin při výrobě potravních doplňků a léčiv. cs
dc.format 68 s. cs
dc.format.extent 584844 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject hluchavkovité rostliny cs
dc.subject dobromysl cs
dc.subject levandule cs
dc.subject měduňka cs
dc.subject rozmarýn cs
dc.subject biologicky aktivní látky cs
dc.subject Lamiaceae plants en
dc.subject oregano en
dc.subject lavender en
dc.subject lemon balm en
dc.subject rosemary en
dc.subject biologically active substance en
dc.title Chemické látky v hluchavkovitých rostlinách cs
dc.title.alternative Chemical agents in Lamiaceae plants en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František cs
dc.date.accepted 2006-06-19 cs
dc.description.abstract-translated The aim of my work was watching the current knowledge about the appearance biologically active substance in Lamiaceae plants. Specially these plants were chosen: oregano, lavender, lemon balm, rosemary. The literature retrieval was replenished with the possibilities in specific application of biologically active substance during the production of food complements and medicaments. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2196
dc.date.assigned 2005-10-10 cs
utb.result.grade C
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
kožehubová_2006_bp.pdf 571.1Kb PDF View/Open
kožehubová_2006_vp.doc 36Kb Microsoft Word View/Open
kožehubová_2006_op.doc 52Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account