Doporučení marketingové komunikace ke zvýšení prodeje modulů pro bytovou výstavbu firmy KOMA MODULAR CONSTRUCTION s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Doporučení marketingové komunikace ke zvýšení prodeje modulů pro bytovou výstavbu firmy KOMA MODULAR CONSTRUCTION s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Doporučení marketingové komunikace ke zvýšení prodeje modulů pro bytovou výstavbu firmy KOMA MODULAR CONSTRUCTION s.r.o.
Author: Frantík, Miroslav
Advisor: Kozák, Vratislav
Abstract: Tématem bakalářské práce je doporučení marketingové komunikace ke zvýšení prodeje modulů pro bytovou výstavbu firmy KOMA MODULAR CONSTRUCTION s.r.o. Společnost je významným producentem modulů pro nebytovou výstavbu, avšak využití této moderní stavební metody k řešení bytové situace není v České republice příliš rozšířeno. V teoretické části jsou zpracovány teoretické poznatky z oblasti marketingové komunikace, specifik marketingu ve stavebnictví a modulární výstavby. Praktická část obsahuje představení společnosti KOMA MODULAR CONSTRUCTION s.r.o. a jejích produktových řad včetně analýzy současného stavu marketingové komunikace firmy. Dále jsou v práci prezentovány výsledky marketingového výzkumu a následná doporučení k firemní marketingové komunikaci. Bakalářská práce je uzavřena nákladovou a rizikovou analýzou navržených doporučení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17268
Date: 2011-08-15
Availability: Bez omezení
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: B 22238


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
frantík_2011_bp.pdf 11.36Mb PDF View/Open
frantík_2011_vp.doc 70.5Kb Microsoft Word View/Open
frantík_2011_op.pdf 1.680Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account