Vliv skladovacích podmínek na jakostní parametry medu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv skladovacích podmínek na jakostní parametry medu

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Severová, Marta
dc.contributor.author Vašíčková, Radka
dc.date.accessioned 2012-03-10T16:16:23Z
dc.date.available 2012-03-10T16:16:23Z
dc.date.issued 2011-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17427
dc.description.abstract Diplomová práce v teoretické části řeší problematiku včelího medu, zejména po stránce jeho jakostních parametrů. Kromě základních poznatků o medu a dalších včelích produktech se zabývá chemickým složením medu, jakostí a jeho dietetickým významem. V praktické části byl sledován vliv skladovacích podmínek a doby skladování na vybrané jakostní ukazatele u různých druhů medů, a to jak z tržní sítě, tak i od domácích včelařů. Výsledky měření byly porovnány s legislativou stanovenými parametry. cs
dc.format 76 s. cs
dc.format.extent 1628206 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject včelí med cs
dc.subject jakostní parametry medu cs
dc.subject skladovací podmínky cs
dc.subject honey bee en
dc.subject quality parameters of honey en
dc.subject storage conditions en
dc.title Vliv skladovacích podmínek na jakostní parametry medu cs
dc.title.alternative The Effect of Storage Conditions on Honey Quality Parameters en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Škrovánková, Soňa
dc.date.accepted 2011-05-31
dc.description.abstract-translated The thesis solves in the theorotecial part the questions about bee honey, especially regard-ing to its qualitative parameters. Except the basic knowledge about honey and other bee products, it deals with the chemical constitution of honey, quality and with its dietetic meaning. In the practical part was monitored the influence of the storage conditions and the time of storage on chosen qualitative indicators by various bee kinds, and this as from the market net, as from the home beekeepers. The results of measurement were compared with parameters given by the legislature. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21577
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vašíčková_2011_dp.pdf 1.552Mb PDF Zobrazit/otevřít
vašíčková_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vašíčková_2011_op.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet