Výroba a vlastnosti čokoládových polev

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba a vlastnosti čokoládových polev

Show full item record

No preview available
Title: Výroba a vlastnosti čokoládových polev
Author: Hřibová, Petra
Advisor: Brachtl, Václav
Abstract: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou čokolády, čokoládových polev a dalších cukrovinek z nich vyrobených. Součástí práce je i jejich historie a rozdělení. Dále je uvedeno pěstování kakaovníku, získávání kakaa a dalších surovin pro výrobu čokolády. Podrobně je popsána technologie výroby čokoládových polev. V závěru práce jsou uvedeny vlastnosti čokolády a její příznivé účinky na zdraví člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18012
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 22687


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hřibová_2011_bp.pdf 2.654Mb PDF View/Open
hřibová_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
hřibová_2011_op.zip 67.76Kb Unknown View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account