L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hoza, Ignác cs
dc.contributor.author Nohálová, Zuzana cs
dc.date.accessioned 2010-07-13T23:55:18Z
dc.date.available 2010-07-13T23:55:18Z
dc.date.issued 2006-05-31 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/1830
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na možnosti použití L-carnitinu jako aditiva potravinových doplňků. Zabývá se teorii aminokyselin a peptidů, výskytem a fyziologii L-carnitinu, jeho vlivem na lidské zdraví. Dále se věnuje výběru metod pro potencionální stanovení L-carnitinu. cs
dc.format 51 s., 3 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 1601502 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject L-karnitin cs
dc.subject aminokyseliny cs
dc.subject IEC cs
dc.subject HPLC cs
dc.subject L-carnitine en
dc.subject amino acids en
dc.subject IEC en
dc.subject HPLC en
dc.title L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků cs
dc.title.alternative The use of L-carnitine like food supplements en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Horna, Aleš cs
dc.date.accepted 2006-06-22 cs
dc.description.abstract-translated The thesis present possibilities to use of L-carnitine as aditive of food supplements. It will be describe theory of aminoacids and peptids. It deal with occurence and physiology of L-carnitine its influence on humain health. Hereafter the thesis will focus on insert selection methods for its analysis. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2294
dc.date.assigned 2005-10-10 cs
utb.result.grade B
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
nohálová_2006_bp.pdf 1.527Mb PDF View/Open
nohálová_2006_vp.doc 44Kb Microsoft Word View/Open
nohálová_2006_op.doc 41Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account