Provozní kontrola při výrobě másla

DSpace Repository

Language: English čeština 

Provozní kontrola při výrobě másla

Show full item record

No preview available
Title: Provozní kontrola při výrobě másla
Author: Linhartová, Ludmila
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: V teoretické části je pojednáno o tucích z hlediska výroby, složení, lidské výživy a jejich vlivu na zdravotní stav. Cílem praktické bakalářské práce bylo zhodnotit provozní kontrolu výroby másla a směsných tuků vyráběných v Olma, a.s. Jde o základní chemické stanovení obsahu vody a aktivní kyselosti, dále pak obsah soli, obsah netuků a volných mastných kyselin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18358
Date: 2011-05-26
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 21894


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
linhartová_2011_bp.pdf 4.000Mb PDF View/Open
linhartová_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
linhartová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account