Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění

Show full item record

No preview available
Title: Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění
Author: Sedláčková, Libuše
Advisor: Velichová, Helena
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na problematiku související s výživou při prevenci kardiovaskulárních onemocnění. Definuje kardiovaskulární onemocnění (onemocnění srdce a cév) a zabývá se rizikovými faktory, které se podílejí na vzniku těchto onemocnění nebo zhoršují jejich průběh. V práci jsou také uvedena výživová doporučení a dietní opatření v rámci primární a sekundární prevence kardiovaskulárních chorob.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18422
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 21818


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
sedláčková_2011_bp.pdf 777.9Kb PDF View/Open
sedláčková_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
sedláčková_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account