Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků
Autor: Kukačka, Roman
Vedoucí: Březina, Pavel
Abstrakt: V práci bude sledována možnost přídavku brokolice v kombinaci s jablečnou šťávou do fermentovaných mléčných výrobků se zaměřením na jogurty. Pozornost bude vedle analytického a mikrobiologického hodnocení věnována rovněž hodnocení senzorickému. Závěry práce budou rovněž vyhodnoceny z ekonomického hlediska.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1929
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: B 2270


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kukačka_2006_dp.pdfZablokované 2.424Mb PDF
kukačka_2006_vp.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kukačka_2006_op.doc 52.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet