Implementace Lean Manufacturing a návrh optimalitace interní logistiky u projektu XY ve firmě Siemens Automobilové systémy s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Implementace Lean Manufacturing a návrh optimalitace interní logistiky u projektu XY ve firmě Siemens Automobilové systémy s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Implementace Lean Manufacturing a návrh optimalitace interní logistiky u projektu XY ve firmě Siemens Automobilové systémy s.r.o.
Author: Holbová, Marie
Advisor: Polášková, Magda
Abstract: V diplomové práci bude řešena implementace štíhlé výroby na pracovišti výroby klíčků. Nejdříve bude provedena analýza současného stavu na tomto pracovišti, při které budou použity metody průmyslového inženýrství. V analytické části bude nastíněn možný způsob vyřešení zjištěných problémů, které byly analýzou odkryty, na základě návrhů s použitím metod. V Projektové části diplomové práce bude návrh na možné vyřešení a to konkrétně, jak by mělo pracoviště vypadat na základě Layoutu. Další návrhy, které budou v této pro-jektové části, se budou týkat optimalizace interní logistiky v rámci pracoviště výroby klíč-ků. Budou navrženy kanbanové okruhy, které budou podrobně rozebrány v jednotlivých kapitolách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1940
Date: 2006-05-09
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 09.05.2036
Department: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Discipline: Průmyslové inženýrství
Grade for thesis and defense: A 3692


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
holbová_2006_dp.pdfBlocked 3.946Mb PDF View/Open
holbová_2006_vp.pdf 49.70Kb PDF View/Open
holbová_2006_op.pdf 54.35Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account