Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav technologie potravin: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 81-100 z 735
další strana
Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu
Neuwirth, Vojtěch
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Stanovéní poměrů Cd a ZN v potravinách
Málková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
Ďoubalová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
Sklenaříková, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Monitorování čerstvosti drůbežího masa pomocí experimentálního zařízení
Starostková, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
Šuláková, Jarmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv stravování na změnu tělesného stavu u rekreačních sportovců
Hřibňáková, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv obsahu oxidu siřičitého na oxidaci bílých vín
Tureček, Ondřej
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Stopové prvky v českém medu
Filípková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Stanovení minerálních prvků a kofeinu ve výluzích yerba mate
Svoboda, Jakub
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vybrané vlastnosti netradičních syrovátkových nápojů
Rejdlová, Anita
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
Kičmer, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Hodnocení výtěžnosti při zpracování dravých druhů sladkovodních ryb
Pasz, Daniel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
Šantová, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
Dokládalová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách
Břečková, Blanka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Bioaktivní jedlé obaly potravin rostlinného původu
Horníková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik
Novotná, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
Starostka, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Hodnocení vybraných vlastností mladiny vyrobené za podmínek vysokého tlaku
Hostašová, Ludmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 81-100 z 735
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se