Barviva - výroba a použití v gastronomii

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Barviva - výroba a použití v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Barviva - výroba a použití v gastronomii
Author: Žebroková, Zina
Advisor: Zemanová, Vladimíra
Abstract: Ve své bakalářské práci se zabývám rozdělením potravinářských barviv na přírodní a syntetická a jednotlivé skupiny dále rozděluji podle jejich chemické struktury. Zabývám se vlastnostmi a chemickým složením jednotlivých skupin, způsoby jejich použití, a také konkrétními příklady barviv. v neposlední řadě se zabývám způsoby jejich získávání a výroby.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21764
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
žebroková_2012_bp.pdf 1.648Mb PDF View/Open
žebroková_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
žebroková_2012_op.pdf 1.234Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account