Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína

Show full item record

No preview available
Title: Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína
Author: Hanáková, Jana
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá vlivem malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína. V teoretické části byla popsána technologie výroby vína, chemické složení a metody stanovení celkového obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity. V praktické části jsou vyhodnoceny údaje o celkových polyfenolech a antioxidantech získané z laboratorní analýzy. Tyto údaje jsou dále zpracovány do přehledných grafů a konfrontovány s odbornou literaturou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21818
Date: 2012-02-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: E 25298


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hanáková_2012_dp.pdf 2.079Mb PDF View/Open
hanáková_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
hanáková_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account