Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského

DSpace Repository

Language: English čeština 

Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského

Show full item record

No preview available
Title: Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského
Author: Svačinová, Monika
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena především na složení a technologické vlastnosti kozího i kravského mléka a jejich srovnání. Popisuje plemena koz převážně chovaných v České republice a zaměřuje se i na kozí mléko jako důležitou součást v lidské výživě z důvodu jeho účinků na zdraví člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21827
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 25525


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
svačinová_2012_bp.pdf 1.799Mb PDF View/Open
svačinová_2012_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
svačinová_2012_op.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account