Ekonomické a technologické aspekty výroby piva v minipivovaru

DSpace Repository

Language: English čeština 

Ekonomické a technologické aspekty výroby piva v minipivovaru

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gálová, Jitka
dc.contributor.author Vaculík, Pavel
dc.date.accessioned 2013-10-07T20:18:09Z
dc.date.available 2013-10-07T20:18:09Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22044
dc.description.abstract Tato bakalářská práce vyjadřuje několik pohledů na technologii a ekonomiku výroby piva v minipivovaru. V první části je pohled do historie piva v evropském měřítku. V druhé části se práce zabývá surovinami potřebnými a pouţívanými k výrobě piva v současnosti. Ve třetí části je popsán technologický proces výroby a charakteristika zásadních a podstatných rozdílů ve výrobě v rozdílných podmínkách, vzhledem k velikosti výrobního zařízení. V části čtvrté jde o porovnání minipivovarů u nás a ve světě. V poslední páté části je pohled zaměřen na ekonomickou stránku konkrétního minipivovaru. cs
dc.format 54 cs
dc.format.extent 932346 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject minipivovar cs
dc.subject pivo cs
dc.subject technologie pivovarnictví cs
dc.subject analýza swot cs
dc.subject microbrewery beer en
dc.subject brewing technology en
dc.subject analysis swot en
dc.title Ekonomické a technologické aspekty výroby piva v minipivovaru cs
dc.title.alternative Economic and Technological Aspects of the Beer Brewery en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hanuštiak, Pavel
dc.date.accepted 2012-09-04
dc.description.abstract-translated This thesis expresses some views on the technology and economics of production of beer in a microbrewery. The first part is a look into the history of beer in Europe. The second part of the thesis deals with the necessary raw materials and used for beer production at present. The third section describes the technological process of production and characteri-zation of critical and substantial differences in production in different conditions in terms of the size of the production equipment. The last part is the comparison of the microbreweries in our country and around the world. The last fifth part is the view-Ren focused on the economics of a particular microbrewery in general. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 28102
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2012-08-24


Files in this item

Files Size Format View
vaculík_2012_bp.pdf 910.4Kb PDF View/Open
vaculík_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
vaculík_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account