Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací

Show full item record

No preview available
Title: Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací
Author: Panák, Jozef
Advisor: Forman, Václav
Abstract: Bakalářská práce hodnotí znalosti absolventů středních gastronomických a hotelových škol pro výkon studované profese. Míra znalostí byla hodnocena na základě dotazníku, který byl zaslán do hotelů a restauračních zařízení. Dále jsou v práci uvedeny školní osnovy pro cílové obory. Práce se dále věnuje kategorizaci a klasifikaci hotelových a restauračních zařízení a službám, které jsou v těchto zařízeních poskytovány.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22477
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
panák_2012_bp.pdf 1.675Mb PDF View/Open
panák_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
panák_2012_op.doc 92Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account