Změny obsahu kyseliny askorbové v ovoci v průběhu skladování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změny obsahu kyseliny askorbové v ovoci v průběhu skladování

Show full item record

No preview available
Title: Změny obsahu kyseliny askorbové v ovoci v průběhu skladování
Author: Mrázová, Barbora
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: V teoretické části diplomové práce je charakterizován vitamin C, jeho vlastnosti, zdroje a ztráty v potravinách. Popsány jsou i běžně používané metody stanovení vitaminu C, se zaměřením na metodu HPLC. Experimentální část je zaměřena na stanovení kyseliny askorbové v ovoci metodou HPLC/UV v průběhu skladování u vybraných druhů ovoce (citron, pomeranč, mandarinka, kiwi, jablka Gloster, Golden Delicious a Gala, grep bílý a červený, limeta, pomelo, hruška, jahody).
URI: http://hdl.handle.net/10563/22489
Date: 2012-02-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 25547


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
mrázová_2012_dp.pdf 3.227Mb PDF View/Open
mrázová_2012_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
mrázová_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account