Využití geneticky modifikovaných odrůd řepky olejné a její srovnání s klasickými odrůdami

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití geneticky modifikovaných odrůd řepky olejné a její srovnání s klasickými odrůdami

Show full item record

No preview available
Title: Využití geneticky modifikovaných odrůd řepky olejné a její srovnání s klasickými odrůdami
Author: Vyhlasová, Lucie
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Tato bakalářská práce se zaměřuje na porovnání geneticky modifikované řepky olejky od klasické řepky. Práce se věnuje charakteristice řepky olejky, složení, druhům a formám pěstování, využitím v oblasti potravinářské a nepotravinářské. Je zmíněna historie genetické modifikace z klasického a všeobecného pohledu řepky olejky. Je uvedeno využití geneticky modifikované řepky, pěstování, legislativa, rizika a dovozu odrůd do zemí evropské unie.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22595
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 24167


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vyhlasová_2012_bp.pdf 1.155Mb PDF View/Open
vyhlasová_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
vyhlasová_2012_op.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account