Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.

Show full item record

No preview available
Title: Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.
Author: Výtiska, Antonín
Advisor: Hlavinková, Martina
Abstract: Bakalářská práce "Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy" pojednává krátce o jednotlivých technologiích v klasické cukrářské vý-robě a jejich rozdělení dle odborného zaměření. Zároveň poukazuje na možnosti zavedení nových trendů do sortimentu cukrářských výrobků, například zavedením surovinových směsí a nových surovin do tradiční cukrářské výroby, porovnává jejich technologické po-stupy a ukazuje na její rentabilitu i racionální výživu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22602
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 25889


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
výtiska_2012_bp.pdf 1.145Mb PDF View/Open
výtiska_2012_vp.doc 91Kb Microsoft Word View/Open
výtiska_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account