Využití čokolády v moderní gastronomii.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití čokolády v moderní gastronomii.

Show full item record

No preview available
Title: Využití čokolády v moderní gastronomii.
Author: Mlčáková, Lenka
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: Cílem této bakalářské práce je seznámení se nejen s historií čokolády a její výrobou, ale hlavně s jejím využitím v moderní gastronomii, se zaměřením na kombinace různých přísad. Dále se zabývá netradičními způsoby podávání a servírování různých druhů čokolád a možnostmi jejich využití.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22723
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 25762


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
mlčáková_2012_bp.pdf 1.255Mb PDF View/Open
mlčáková_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
mlčáková_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account