Využití sýrů v Gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití sýrů v Gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Využití sýrů v Gastronomii
Author: Čajková, Christelle
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Bakalářská práce zpracovává charakteristiku a rozdělení nejznámějších zahraničních sýrů a jejich využití ve světové a tuzemské gastronomii. Teoretická část dále zpracovává chemické složení a nutriční význam sýrů ve výživě člověka. Pomocí ukázek inovací, které se v posledních letech objevily na českém trhu zjistíme, jakým způsobem se vyvíjí trendy využití sýrů v tuzemské gastronomii.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23175
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 25580


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
čajková_2012_bp.pdf 816.3Kb PDF View/Open
čajková_2012_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
čajková_2012_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account