Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.

Show full item record

No preview available
Title: Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.
Author: Pechtorová, Veronika
Advisor: Kráčmar, Stanislav
Abstract: Cílem bakalářské práce, je seznámení se s výrobou piva, jednotlivými fázemi výroby a problematikou vzniku alkoholu a oxidu uhličitého v pivu. Dále jsou popsány jednotlivé fáze výroby, faktory a druhy kvašení ovlivňují množství alkoholu a oxidu uhličitého.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23459
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 25794


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pechtorová_2012_bp.pdf 2.700Mb PDF View/Open
pechtorová_2012_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
pechtorová_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account