Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování

Show full item record

No preview available
Title: Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování
Author: Snopek, Lukáš
Advisor: Forman, Václav
Abstract: Bakalářská práce definuje maso, druhy mas a masné výrobky, které jsou využívány ve službách společného stravování. V práci jsou také charakterizovány stroje a zařízení, rozdělení jednotlivých částí kuchyně, jednotlivé postupy při přípravě a úpravě masa. Jsou zde také vymezena rizika, která mohou ohrožovat strávníka a navrženy postupy pro jejich omezování. Byl navržen systém HACCP pro modelovou školní jídelnu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23468
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
snopek_2012_bp.pdf 2.354Mb PDF View/Open
snopek_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
snopek_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account