Projekt zavedení prvků štíhlé administrativy na pilotním pracovišti personálního oddělení ve společnosti Meopta, spol. s r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zavedení prvků štíhlé administrativy na pilotním pracovišti personálního oddělení ve společnosti Meopta, spol. s r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Projekt zavedení prvků štíhlé administrativy na pilotním pracovišti personálního oddělení ve společnosti Meopta, spol. s r.o.
Author: Kluka, Radek
Advisor: Chromjaková, Felicita
Abstract: Cílem této diplomové práce je zavedení základních prvků štíhlé administrativy na pracovišti personálního oddělení ve společnosti Meopta, spol. s r.o. Teoretickým základem pro tuto práci jsou poznatky týkající se nevýrobních procesů. Tyto jsou pak východiskem pro část analytickou, která se zabývá identifikací plýtvání na pracovišti, při práci a také identifikací plýtvání v procesu tisku a distribuce výplatních pásek. Projektová část je zaměřena na opti-malizaci pracoviště, procesu a pracovních postupů za využití metod jako je vizualizace, 5S, štíhlé pracoviště nebo moderovaného workshopu. Na závěr jsou definována doporučení k aplikaci dalších prvků štíhlé administrativy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23545
Date: 2013-02-22
Availability: Bez omezení
Department: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Discipline: Průmyslové inženýrství
Grade for thesis and defense: B 29788


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kluka_2013_dp.pdf 5.460Mb PDF View/Open
kluka_2013_vp.doc 131.5Kb Microsoft Word View/Open
kluka_2013_op.pdf 79.74Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account