Projekt implementace systému řízení na bázi norme ISO v ubytovacím a stravovacím zařízení

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt implementace systému řízení na bázi norme ISO v ubytovacím a stravovacím zařízení

Show simple item record

dc.contributor.advisor Briš, Petr
dc.contributor.author Šulová, Dagmar
dc.date.accessioned 2010-07-13T10:56:10Z
dc.date.available 2012-02-17T13:49:24Z
dc.date.issued 2006-05-09
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/236
dc.description.abstract V této diplomové práci je navržen projekt implementace systému řízení do hotelového a ubytovacího zařízení na bázi norem ISO. Jsou zde porovnány a diskutovány technické normy ISO 9001 - Systémy managementu jakosti, ISO 22 000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin - požadavky na organizaci v potravinovém řetězci a ISO 18 513 - Služby cestovního ruchu - Hotely a ostatní turistická zařízení - terminologie, a dále pak předpis HACCP - Systém kritických bodů. Na základě těchto norem je pak navržen systém řízení pro Hotel Paulíny a Slovenskou restauraci. cs
dc.format 86 s., 6 s. příloh cs
dc.format.extent 1157571 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 09.05.2011
dc.subject norma cs
dc.subject ISO 9001 cs
dc.subject ISO 22 000 cs
dc.subject ISO 18 513 cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject procesní přístup cs
dc.subject proces cs
dc.subject služba cs
dc.subject systém managementu jakosti cs
dc.subject QMS cs
dc.subject spokojenost zákazníků cs
dc.subject standard en
dc.subject ISO 9001 en
dc.subject ISO 22 000 en
dc.subject ISO 18 513 en
dc.subject HACCP en
dc.subject process approach en
dc.subject process en
dc.subject service en
dc.subject quality management system en
dc.subject customer satisfaction en
dc.title Projekt implementace systému řízení na bázi norme ISO v ubytovacím a stravovacím zařízení cs
dc.title.alternative The project of implementation ISO-based management system into accommodation and food services en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Mach, Karel
dc.date.accepted 2006-05-31
dc.description.abstract-translated This thesis proposes the project of implementation ISO-based management system into ac-commodation and food services. There are compared and discussed these technical standards: ISO 9001 - Quality management systems - Requirements, ISO 22 000 - Food safety management systems - Organisational requirements in the food chain, ISO 18 513 - Tourism services - Hotels and other types of tourist accommodation - Terminology and HACCP - Hazard analysis and critical control points. Based on these standards, the management system of Hotel Pauliny and Slovak restaurant is proposed. en
dc.description.department Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/177 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Průmyslové inženýrství cs
dc.thesis.degree-discipline Industrial Engineering en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and management en
dc.identifier.stag 3728
dc.date.assigned 2006-03-06
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
šulová_2006_dp.pdfBlocked 1.103Mb PDF View/Open
šulová_2006_vp.pdf 40.30Kb PDF View/Open
šulová_2006_op.pdf 58.33Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account