Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert cs
dc.contributor.author Krčmářová, Lenka cs
dc.date.accessioned 2013-10-10T21:32:06Z
dc.date.available 2013-10-10T21:32:06Z
dc.date.issued 2013-02-11 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23766
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá aplikací skopového masa do tepelně opracovaných výrobků, jakým způsobem jsou masné výrobky podílem skopového masa ovlivňovány a jaké je nejvhodnější procentuální zastoupení skopového masa v masných výrobcích pro spotřebitele nejpřijatelnější. Cílem je zvýšit spotřebu jehněčího a skopového masa u veřejnosti. cs
dc.format 100 s. cs
dc.format.extent 4110830 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject jehněčí a skopové maso cs
dc.subject tepelně opracované masné výrobky cs
dc.subject technologie výroby masných výrobků cs
dc.subject senzorické hodnocení cs
dc.subject lamb and mutton meat en
dc.subject cooked meat products en
dc.subject meat products en
dc.subject technology en
dc.subject sensory evaluation en
dc.title Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků cs
dc.title.alternative Application of Sheep Meat in Heat - Treated Meat Products en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Polášek, Zdeněk cs
dc.date.accepted 2013-05-27 cs
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the application mutton in heat-processed products and the way in which meat products are mutton share influence and what is best represented by the percentage of sheep meat in the meat product most acceptable to consumers. The aim is to increase the consumption of lamb and mutton from the public. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18592 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30894
dc.date.submitted 2013-05-13 cs


Files in this item

Files Size Format View
krčmářová_2013_dp.pdf 3.920Mb PDF View/Open
krčmářová_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
krčmářová_2013_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account