Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních

Show full item record

No preview available
Title: Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních
Author: Permedla, Radim
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Diplomová práce je zaměřena na kvalitu fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízení. V teoretické části je popisováno chemické složení olejů, dále výroba fritovacích olejů určených pro fritování. Další část se zabývá vlivem fritovacích olejů na výživu a zdraví člověka. V praktické části se diplomová práce zabývá měřením fritovacích olejů v provozovnách veřejného stravování a jejich následným vyhodnocením. Analýza je sta-novena podle polárních sloučenin v oleji (TPM).
URI: http://hdl.handle.net/10563/23933
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 29262


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
permedla_2013_dp.pdf 1.479Mb PDF View/Open
permedla_2013_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
permedla_2013_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account