Projekt výrobního controllingu a jeho využití pro zvyšování efektivity procesů ve společnosti greiner packaging slušovice s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt výrobního controllingu a jeho využití pro zvyšování efektivity procesů ve společnosti greiner packaging slušovice s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Projekt výrobního controllingu a jeho využití pro zvyšování efektivity procesů ve společnosti greiner packaging slušovice s.r.o.
Author: Doležalová, Magdaléna
Advisor: Mikulec, Petr
Abstract: Cílem diplomové práce je efektivnější využití nových i běžně měřených veličin v rámci výrobního controllingu a jejich názorné zpracování za účelem zvýšení využití výrobních zdrojů, zejména strojního parku. Teoretická část obsahuje definici controllingu, jeho funkce a cíle. Dále je pozornost zaměřena na výrobní controlling a charakteristiku jeho jednotlivých nástrojů. Praktická část uvádí charakteristiku firmy, následuje analýza současného stavu, která tvoří základní východisko pro uvedený projekt. V projektové části jsou navrhnuty konkrétní možnosti doplnění a zlepšení výrobního controllingu společnosti, které by pomohly identifikovat slabá místa především ve výrobním procesu. Závěr shrnuje přínosy daného projektu a současně také identifikuje možná rizika při jeho praktickém uplatnění.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23997
Date: 2013-02-22
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Podniková ekonomika
Grade for thesis and defense: A 29911


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
doležalová_2013_dp.pdf 4.317Mb PDF View/Open
doležalová_2013_vp.pdf 1.269Mb PDF View/Open
doležalová_2013_op.pdf 172.5Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account