Stanovení základních chemických charakteristik neobvyklých druhů rýže

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení základních chemických charakteristik neobvyklých druhů rýže

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení základních chemických charakteristik neobvyklých druhů rýže
Author: Kozáčiková, Michaela
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Teoretická část je zaměřena na taxonomické členění rýže, její morfologii a chemické složení rýžového zrna. Experimentální část je zaměřena na stanovení obsahu popela, sušiny, tuku a dusíkatých látek u jednotlivých druhů rýže. Obsah popela se ve vzorcích pohybuje v rozmezí 0,35 - 1,62 %. Obsah vlhkosti rýžových zrn je 7,92 - 11,69 %. Zkoumané vzorky obsahují 0,43 - 4,39 % tuku a obsah dusíkatých látek se pohybuje v rozmezí 6,88 - 10,83 %.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24015
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 25702


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kozáčiková_2013_dp.pdf 2.189Mb PDF View/Open
kozáčiková_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
kozáčiková_2013_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account