Modelový postup výroby červeného a růžového vína

DSpace Repository

Language: English čeština 

Modelový postup výroby červeného a růžového vína

Show full item record

No preview available
Title: Modelový postup výroby červeného a růžového vína
Author: Mizeríková, Kateřina
Advisor: Váňa, Jaroslav
Abstract: Bakalářská práce pojednává o procesu výroby červeného a růžového vína. Je zde zahrnuta charakteristika červeného a růžového vína, odrůdy vinné révy vhodné pro výrobu červených a růžových vín a zpracování hroznů. Dále je popsána technologie výroby červených vín a technologie výroby růžových vín. V závěru práce je popsáno skladování vína a jeho podávání.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24164
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 29275


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
mizeríková_2013_bp.pdf 20.87Mb PDF View/Open
mizeríková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
mizeríková_2013_op.doc 92Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account