Využití a aplikace dusitanové solicí směsi ve výrobě masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Využití a aplikace dusitanové solicí směsi ve výrobě masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití a aplikace dusitanové solicí směsi ve výrobě masných výrobků
Autor: Šímová, Jarmila
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na využití a aplikaci dusitanových solicích směsí ve výrobě masných výrobků. Popisuje postup zpracování masa a rozdělení masných výrobků obsahujících dusitanovou solicí směs. Definuje obecně soli a solicí směsi. Zaměřuje se na účinky dusitanů na masné výrobky, princip a druhy solení masa a masných výrobků, a také na zdravotní rizika konzumace solí a dusitanových solicích směsí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24311
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
šímová_2013_bp.pdf 2.727Mb PDF Zobrazit/otevřít
šímová_2013_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
šímová_2013_op.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet