Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů

Show full item record

No preview available
Title: Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů
Author: Zerzanová, Jitka
Advisor: Tomášová, Zuzana
Abstract: Bakalářská práce byla zaměřena na realizaci výroby jogurtů s přídavkem lněné moučky. Teoretická část práce je zaměřena na charakteristiku mléka, jogurtů a jogurtových kultur.Zabývá se také okrajově čistými mlékařskými kulturami a bifidobakteriemi.Praktická část je zaměřena na výrobu jogurtů, která byla realizována v laboratorních podmínkách. U vyrobených jogurtů byla měřena textura a pH.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24312
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zerzanová_2013_bp.pdf 3.081Mb PDF View/Open
zerzanová_2013_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
zerzanová_2013_op.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account