Kosmetika v péči o nohy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kosmetika v péči o nohy

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pavlačková, Jana
dc.contributor.author Velecká, Petra
dc.date.accessioned 2013-10-11T19:45:08Z
dc.date.available 2013-10-11T19:45:08Z
dc.date.issued 2013-02-18
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24451
dc.description.abstract Práce popisuje vývoj a anatomii dolní končetiny, dále je také zmíněna stavba kůže a specifika kůže nohou. Nejčastější onemocnění nohou jsou charakterizována z pohledu jejich příčin vzniku a také ošetření. Následuje přehled kosmetických prostředků určených k péči o pokožku nohy. Závěr práce je zaměřen na péči o nohu rizikových skupin po-pulace, jako jsou diabetici, těhotné ženy, sportovci a senioři. cs
dc.format 44 s. cs
dc.format.extent 1613617 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Anatomie nohy cs
dc.subject stavba kůže cs
dc.subject kosmetická péče cs
dc.subject pedikúra cs
dc.subject Leg anatomy en
dc.subject skin structure en
dc.subject cosmetic care en
dc.subject pedicure en
dc.title Kosmetika v péči o nohy cs
dc.title.alternative Cosmetics in Foot Care en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Černeková, Martina
dc.date.accepted 2013-06-04
dc.description.abstract-translated This thesis describes development and anatomy of lower limb. Furthermore there is mentioned structure and specifics of legs. The most frequent illnesses of legs are characterised according to their causes and treatment. Subsequently there is a survey of cosmetics products that intended for care of leg skin. The final part of thesis is focused on care about a leg of population groups at risk, such as diabetics, pregnant women, sportsman and seniors. en
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/145 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 27135
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-22


Files in this item

Files Size Format View
velecká_2013_bp.pdf 1.538Mb PDF View/Open
velecká_2013_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
velecká_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account